O nama

Bavimo se proizvodnjom i plasmanom domaće neretvanske mandarine već od samih početaka kada su prve mandarine krenule sa dozrijevanjem na području Neretve.

Ono što nas izdvaja od većine jest profesionalni poslovni model gdje, osim činjenice da izdajemo otkupne blokove tko god zatraži (pogodno ako kupujete za više ljudi putem firme), svako pakiranje proizvoda se radi ručno,tj. ne putem stroja nego kroz ljudske ruke. Na taj način se zaista teško može dogoditi da će netko dobiti voće lošije kvalitete. Ako se i dogodi, uvažavamo reklamacije i možete bez naknade dobiti novi proizvod, makar se radilo o jednoj mandarini.

Uzgoj
Naša domaća mandarina se uzgaja bez korištenja štetnih kemijskih sredstava, a pogodna mikroklima omogućuje svake godine izvanredan urod.

 

Iako je slobodno tržište jedno od najvećih dosega ekonomije, kupnja proizvoda od domaćih proizvođača, čini višestruku koristi za sve strae. Vi kao kupac znate da ste dobili proizvod koji je proizveden unutar klime koja vam je poznata, a proizvođaču omogućujete daljnje ulaganje i zapošljavanje ljudi, te time svoj novac ostavljate unutar sustava. Naš cilj je postati primarni izbor kad je riječ o kvalitetnim mandarinama, direktno sa stabla i to po pristupačnoj cijeni. Na taj način i vi kao kupci možete biti sigurni da je voće koje konzumirate zaista domaća mandarina.